Klacht: Geld overgemaakt maar nooit iets binnen gekregen

op 02 februari 2014 over Nelly.com in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

2 Weken geleden heb ik bij Nelly 2 shorts besteld voor de zomer. Het geld is van mijn rekening afgeschreven maar ik heb nooit wat ontvangen. Ook op de site kan ik niks terug vinden van mijn bestelling. Ik vind het belachelijk dat een bedrijf van dat caliber zo omgaat mijn zijn klanten. Daarnaast heb ik al 3 keer gemaild maar nog steeds geen reactie gehad na 6 dagen. De service van Nelly is belachelijk slecht, ik raad iedereen af om iets bij Nelly te bestellen.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag gewoon mijn geld terug willen!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nelly.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nelly.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door I.vanderTouw