Klacht: Geld nog niet retour na 3 maanden

Shirlyr op 20 december 2021 over ZARA in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

25 september is mijn retour geaccepteerd door Zara, tenminste daar heb ik bericht van gekregen. Tot op heden dus bijna 3 MAANDEN heb ik nog geen geld terug gezien. Gaat hier om €110,-. Wekelijks bel of chat ik met Zara, continue word mij verzocht om geduld te hebben. De klantenservice kan immers niets. Hoeveel geduld moet een mens hebben?! 3 MAANDEN inmiddels. Ik ben het he-le-maal zat.

Gewenste Oplossing:

Mijn geld terug. Zij hebben immers 25 september de spullen ontvangen en verwerkt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ZARA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ZARA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Shirlyr