Klacht: Geld niet terug krijgen

op 25 oktober 2018 over Mode-Statements in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

4 mei heb ik een jurkje besteld bij Mode-Statements, dit was een pre-order en er werd gemeld dat dit uiterlijk de laatste twee weken van juni geleverd zou worden, dit gebeurde niet. Vervolgens werd er gezegd dat het in de laatste twee weken van juli bezorgd werd, dit was ook niet het geval. Daarna was het eind augustus, maar ook toen ontving ik niets. Ik kreeg daarna een mailtje waar in stond dat het jurkje niet meer geleverd kon worden. Je hoort je geld terug te krijgen en dat is bij dit bedrijf niet het geval. Ik ben nog steeds aan het wachten op mijn geld.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik deze maand eindelijk mijn geld teruggestort krijg op mijn rekening.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Mode-Statements in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Mode-Statements een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Mode-Statements

Heeft op 30 november 2018 om 22:41 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Maud24vdv