Klacht: Geld niet terug bij annulering corendon

op 10 juni 2021 over Corendon in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 28 mei is reis naar kos nr4300976 door corendon geannuleerd zou binnen 14 dagen geld teruggestort krijgen tot op hede niets gezien via chat zeiden ze moest geduld hebben via mail stond kon mijn geld inwisselen andere reis echt niet! Bellen kon niet lijn overgezet!!

Gewenste Oplossing:

Geld retour op mijn bank zoals beloofd!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Corendon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Corendon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Karel Reppel