Klacht: Geld niet terug

op 07 oktober 2017 over Zalando in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 2 bestellingen gedaan deze allebei retour gedaan recentelijk in September 2017.
Helaas door in het verleden een rekening niet betaald te hebben en uit eindelijk via de deurwaarder (Infoscore) betaald te hebben in januari 2017 krijg ik nu mijn geld niet terug van Zalando omdat hun beweren dat ik de openstaande bestelling nog niet heb voldaan. ik heb hier bewijzen van zowel van het incassobureau als op mijn betaalrekening dat ik dit in januari 2017 betaald hebt. ben al 4 weken bezig om mijn geld terug te krijgen elke keer als ik zalando bel die wijzen naar infoscore en als ik infoscore bel die wijzen naar zalando en ben ten einde raad.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn ruim 200 euro terug voor de gerouteerde artikelen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zalando

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zalando nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MorenoDedaj