Klacht: Geld niet retour

op 09 juli 2016 over Zalando in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb eind mei mijn artikel retour gezonden naar Zalando. Enkele dagen later zag ik op de website dat mijn artikel geretourneerd was. Tot op heden heb ik nog steeds mijn geld niet ontvangen. Ik heb al 4 maal gebeld en eenmaal gemaild hierover maar tot op heden is er niets gebeurd. Iedere keer beloven ze dat het nu echt snel geregeld zal zijn.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als het bedrag van 67,50 terug is gestort op mijn bankrekening

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zalando

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zalando nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door emilyhoeksema@hotmail.com