Klacht: Geld niet overmaken

op 05 mei 2017 over Western Union in de categorie Wisselkantoren

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een simpele 25 Euro over proberen over te maken naar een Franse onderwijzer voor een vertaling. Ik kreeg de melding dat de transactie in de wacht stond en dat ik een nummer moest bellen. Dit nummer bleek niet in gebruik. Uiteindelijke werd gezegd dat het geld zou worden teruggestort. Wat een oplichterij.

Gewenste Oplossing:

Ik wil niets meer met deze puinhoop te maken hebben.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Western Union

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Western Union nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door juchter