Klacht: geld niet ontvangen

op 19 februari 2017 over Hasbro in de categorie Speelgoedwinkels - Ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

actie was 1 kopen + 1 gratis . ik heb twee keer de actie gebruikt. dus op 20.12.2016 twee Nerfs gekocht en op 24.12.2016 nog twee. voor de ene heb ik het geld ontvangen maar op de tweede kassaticket nog niet . tussentijd is het al 2 maanden voorbij . ik dacht wel dat jullie correct zijn

Gewenste Oplossing:

mijn geld terug krijgen

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Hasbro

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Hasbro nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door dessy