Klacht: Geld niet gecrediteerd door zalando

op 30 mei 2016 over Zalando in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een bestelling gedaan die mij niet beviel. Zoals procedure retour gestuurd. Mijn geld nu maanden verder nog steeds niet terug ontvangen klantenservive medewerker die allemaal hetzelfde verhaal vertellen. Het komt zsm naar u toe ik vindt het totaal niet profesioneel en belachelijk

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug heb

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zalando

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zalando nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ojani7