Klacht: Geld gestolen

op 03 juli 2016 over Gold Car in de categorie Autoverhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Naar alle tevredenheid een week lang een auto gehuurd op Ibiza via Goldcar. Na het inchecken, nog net voor de douane, kom ik erachter dat ik de portemonnee nog in de auto heb laten liggen. Dom natuurlijk, maar kan gebeuren. Snel terug. 30 minuten nadat ik de auto had ingeleverd was ik al weer bij hun balie. De medewerker gaf aan inderdaad de portemonnee gevonden te hebben en dat alles er nog in zat. Opgelucht wil ik hem 20 euro geven. Helaas was al het geld (ruim 70 euro) weg. De medewerker geeft aan dat er geen geld in zat. Jaja, de zinloze discussie heb ik niet lang laten duren. Ik was vooral blij dat mijn pasjes ed er nog wel in zaten. Maar toch, het glashard liegen dat er geen geld in zat. Nou ja, les voor de volgende keer.

Gewenste Oplossing:

Het geld is weg. Maar dat iemand er zo maar mee weg kan komen...
Het zou fijn zijn, als deze meneer er op zou worden aangesproken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gold Car

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gold Car nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door rolf_gemini