Klacht: Geld al 1.5 maand verdwenen

op 15 juni 2018 over Western Union in de categorie Wisselkantoren

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 29 april geld overgemaakt maar is nooit aangekomen. Bij de status van de transactie staat dat deze geannuleerd is en binnen 5 werkdagen word terugbetaald. Anderhalve maand, paar telefoontjes en kopie van bankafschriften verder nog steeds niks ontvangen..

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug krijg..

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Western Union

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Western Union nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door xPatjuh