Klacht: geld afgeschrven, niets ontvangen

op 26 mei 2016 over boohoo in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Meer als een week geleden heb ik een bestelling geplaatst bij Boohoo. Heb geen bevestigingsmail gehad terwijl het geld afgeschreven is van mijn rekening. Ik heb een account aangemaakt maar kan niet inloggen (wachtwoord niet bekend zeggen ze)…..
Ik heb 2x een mail gestuurd met alle gegevens van mijn bestelling en een kopie van mijn bankafschriften maar tot op heden geen reactie teruggekregen. Schande!!! Moet ik nu concluderen dat ik belazerd ben?!

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn bestelling krijgen!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over boohoo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over boohoo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door lisa1703