Klacht: Geld afgeschreven zonder toestemming

op 25 augustus 2016 over Adyen in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik maak een overboeking van mijn rekening naar die van mijn zoon en op eens zit hier STG ADYEN met rekening nr. NL37 ABNA 0423 4308 90 daar tussen en het bedrag wordt overgemaakt van zijn rekening naar de Stiching!!

Gewenste Oplossing:

Ik wil het geld terughebben op de rekening van mijn zoon.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Adyen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Adyen nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Adyen in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Adyen een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Adyen

Heeft op 29 augustus 2016 om 08:22 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste mevrouw Boom,

Wanneer u onterecht geld naar een van onze rekeningen over maakt, gaat de betaling niet gepaard met een geldig PSP-referentie nummer. Dit heeft tot gevolg dat ons systeem de betaling automatisch terug zal boeken op uw rekening. Hoe lang het duurt voordat uw geld weer op uw rekening verschijnt is afhankelijk van uw bank, daar uw bank de terugboeking moet accepteren.

Met vriendelijke groet,

Adyen Support

Alle klachten die gemeld zijn door boomklacht123