Klacht: Geld afgeschreven

JJ123 op 25 februari 2021 over StudeerSnel in de categorie Opleidingen en cursussen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik keek gisteren op mijn rekening en zag dat er ineens geld was afgeschreven van een premium account, terwijl ik me daarvoor niet heb ingeschreven!! Nu is er dus zo’n 35 eu van mijn rekening af die ik niet terugkrijg.

Gewenste Oplossing:

Ik zou het fijn vinden als alle mensen die hier de dupe van zijn geweest, hun geld terugkrijgen. Ook voor de mensen die een account willen aanmaken op studeersnel.nl : kijk goed of je een premium account ineens hebt aangemaakt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over StudeerSnel

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over StudeerSnel nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door JJ123