Klacht: Geld aangerekend voor retour

timlaurey op 02 maart 2021 over Oemproducten.nl in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij OEMproducten had ik een zandfilterpomp besteld voor ons tuinzwembadje van Intex. Echter bij ontvangst en openen van de doos, viel mij al meteen op dat het formaat van de slangen niet kloppen met de europese maatvoering. Deze zandfilterpomp was goedkoop omdat het een amerikaanse versie is. Met de retourbon heb ik de zandfilterpomp ongebruikt netjes in doos compleet teruggestuurd. Echter OEMproducten emailde mij dat ik het niet terug had mogen sturen en rekenen mij 40 euro ‘retourkosten’ aan.

Gewenste Oplossing:

Ik wil geen kosten betalen voor een foutief product die ik nog nooit gebruikt heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Oemproducten.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Oemproducten.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door timlaurey