Klacht: gekochte speelgoedauto “RACING”

op 27 december 2017 over Action in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

voor Sinterklaas en Kerstfeest 4 autotootjes gekocht bij Action in Gronsveld voor de kleinkinderen. Helaas doen het er twee niet. Er staat wel op de verpakking: try me, doch wie doet dat op dat moment. Tevens moet je dan de verpakking stuk maken. Zoals hiervoor vermeld zijn het kleine race-autotootjes scale 1:33 racing car in de kleuren geel en blauw, Verder staat er op de verpakking: PULL BACK made in China.
Ik hoop dat u zich kunt verplaatsen in de gemoedstoestand van de kinderen bij de ontvangst van de niet functionerende autotootjes.

Gewenste Oplossing:

Uit het vorenstaande moge blijken dat ik helemaal niet tevreden ben met deze aankoop.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Action

Bericht van Action

9 maanden geleden - Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw bericht. Uw klacht zal via deze website niet in behandeling genomen worden. Wij verzoeken u hierbij het bericht rechtstreeks naar Action te sturen. Voor de mogelijkheden om in contact te komen met ons, verwijzen wij u graag naar onze website met de contactgegevens: https://www.action.com/nl-nl/klantenservice/contact/. Met vriendelijke groet, Team Webcare Action

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Action nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door lamp44