Klacht: Gekochte licentie niet zoals beloofd levenslang

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op mijn computer de app Icecream geïnstalleerd.
Hiermee kun je bewegend beeld opslaan. Ik kocht een licentie en kon die voor twee computers gebruiken. De licentie zou levenslang zijn. Nadat een van de computers een nieuw besturingssysteem kreeg (W10) werkte de licentiecode niet meer. Ik heb contact opgenomen met Icecream Apps Support en zij beweren dat ik de licentie op drie computers heb gebruikt en dat dit een schending van de voorwaarden is en dat ik het daarom verder kan bekijken. Ik ben uitgemaakt voor leugenaar en ik voel me bestolen door Icecream Apps.

Gewenste Oplossing:

excuus van Icecream Apps en het geld terug dat ik betaald heb

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Icecream Apps nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Icecream Apps geen goed idee