Klacht: Gekeken naar reizen en kreeg nu mail dat de reis geboekt was

Gerie58 op 09 april 2018 over Corendon in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een maand geleden heb ik met mijn dochter naar jongerenreizen gezocht op allerlei sites.Vandaag kregen wij een mail van go funcorendon dat de reis betaald moest worden.Wij hebben echt toen die reis niet geboekt.En nu moest het bedrag betaald worden.We hebben net gebeld en de reis kon nog geannuleerd worden tegen 81 euro annuleringskosten. Dit is pure oplichterij!Ik wil dit heel graag opgelost hebben voordat ik verder stappen onderneem.

Gewenste Oplossing:

Wanneer de annuleringskosten vervallen voor deze NIET geboekte reis ben ik tevreden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Corendon

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Corendon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door