Klacht: gehandicapt en viabuy

op 03 oktober 2017 over Viabuy in de categorie Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

mijn zoon is verstandelijk gehandicapt en had een kaart aangevraagd . maar hij snapt niks van de gevolgen . en ik wil als ouder zo snel mogelijk die kaart opzeggen . Maar nu moet dat beslist via zijn email adres , maar zijn email adres en wachtwoord weet hij niet meer . Dat Hoe nu verder om er vanaf te komen ?

Gewenste Oplossing:

als de kaart zo snel mogelijk word ingetrokken en er geen kosten achterweg komen .

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viabuy

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viabuy nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door kEIMPKE