Klacht: Geen voucher noch omboeking

Nederot op 22 september 2021 over Bebsy in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geboekt voor stedentrip Tsjechië. Op dat moment was inreizen met PCR test zonder quarantaine mogelijk. Na 2 weken verandert dit voor Tsjechië en is 5 dagen quarantaine verplicht. Met een stedentrip van 4 dagen dus geen succes. Gevraagd om voucher of omboeken naar andere stad waar geen quarantaine verplichtingen zijn, is totaal niet mogelijk. Onvoorziene omstandigheden wordt dus geen rekening mee gehouden. Ben gewoon mijn geld kwijt.

Gewenste Oplossing:

Heb gemeld dat ik echt mijn geld niet terug hoef, maar had enige coulance verwacht in omboeken of reserveren voor een ander tijdstip, evt. ook tegen een meerprijs.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bebsy

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bebsy nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nederot