Klacht: Geen (volledige) levering

cr13 op 04 april 2018 over Behanggigant.nl in de categorie Internetshops - Interieur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb bij Behanggigant 4 rollen behang en 2 pakjes behanglijm besteld. Dit zou binnen een dag bezorgd worden. Helaas na een week nog niets binnen. Na mijn mail kreeg ik een reactie over dat het was kwijt geraakt, maar dat het alsnog bezorgd zou worden. Dit was inderdaad het geval maar met er miste nog 1 pakje behanglijm. Dit heb ik ze laten weten, maar nu 3 weken later is er helaas nog steeds geen reactie gekomen. Ook op latere mails van mij met het verzoek of het geld terug te betalen of alsnog te leveren wordt niet gereageerd. Tevens is het bedrijf telefonisch niet bereikbaar.

Gewenste Oplossing:

Bij terugbetaling dan wel levering.

Alle klachten die gemeld zijn door