Klacht: Geen Volkskrant magazine 18-6

op 23 juni 2016 over Volkskrant in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een abonnement op de digitale versie van de Volkskrant, maar afgelopen zaterdag kon ik de Volkskrant Magazine niet downloaden. Ik dacht dat er die week toevallig geen editie was, maar nu blijkt die er toch zijn geweest. Kunt u mij alsnog toegang geven tot het magazine van 18 juni?

Gewenste Oplossing:

Als ik het magazine alsnog zou kunnen lezen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Volkskrant

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Volkskrant nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ingevandensen