Klacht: Geen vertrouwen meer

op 28 mei 2020 over Lucy Breeze in de categorie Lingerie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo ik heb net 2 bhs besteld bij lucybreeze maar lees net heel veel klachten over hun dat ik hier nu met buikpijn zit wil mij bestelling graag anuleren maar ksn niks op hun site vinden over anuleren dus vandaar ik wil graag me geld terug vertrouw het niet meer zie alleen maar hele slechte revievs met vriendelijke groet nelleke schepel emsil is [email protected] hoop dat julie me kunnen helpen

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas te vreden als de bestelling geanuleert is en me geld weer op me rekening staat

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lucy Breeze

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lucy Breeze nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nelleke2