Klacht: Geen vakantie geld

op 30 juni 2016 over Syncasso in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Kan iemand mij bij staan? Syncasso geeft mijn vakantie geld niet vrij. Ik heb jaren onder de beslagvrije voet geleefd, vorig jaar heb ik ook niets gehad.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn vakantie geld heb, het liefst beide jaren. .

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Syncasso in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Syncasso een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Syncasso

Heeft op 14 juli 2016 om 13:57 geantwoord

Geboden Oplossing:

In de bovenstaande kwestie heeft Syncasso telefonisch contact opgenomen met de betrokkene. Tijdens dat gesprek hebben wij aangeven dat wij nu voldoende gegevens hebben ontvangen om een nieuwe berekening te maken van de beslagvrije voet. De teveel ontvangen gelden zullen aan betrokkene worden teruggestort, nadat wij deze in ons bezit hebben. Wij vertrouwen er op deze klacht hiermee naar behoren te hebben afgehandeld.

Alle klachten die gemeld zijn door innature