Klacht: Geen uitbetaling verkoopkaarten

op 11 augustus 2017 over Viagogo in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op de website van Viagogo heb ik 4 kaarten voor Tommorowland Spanje te koop aangeboden. Een tijdje later kreeg ik bericht dat de kaarten verkocht waren en dat de uitbetaling een week na het evenement plaats zou vinden. In de week van het evenement kreeg ik nogmaals een bevestigingsmail dat de uitbetaling na het evenement plaats zou vinden.

De dag NA het evenement kreeg ik een mail dat de verkoop niet doorgaat en dat ik hem opnieuw kan verkopen of indien gewenst de tickets terug kan halen. Iedereen begrijpt natuurlijk dat ik nu niks meer aan de tickets heb en deze niet meer kan verkopen. Hierdoor ben ik mijn tickets en geld kwijt. als ik dit bericht eerder gewacht had dan had ik de tickets via een andere weg kunnen verkopen

Gewenste Oplossing:

uitbetaling van de tickets

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viagogo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viagogo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door daanweert