Klacht: Geen tv en internet

op 05 februari 2018 over KPN in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Half januari heb ik de verhuizing doorgegeven en op 31 januari zou er een monteur komen maar omdat die niet kwam opdagen heb ik gebeld naar kpn en de vriendelijke mevrouw aan de telefoon vertelde mij dat in het deel van middelburg waar we zijn gaan wonen niet genoeg internet capaciteit was dus zitten we nu al dgn zonder tv en internet.dit is toch belachelijk in 2018 gewoon in de binnenstad

Gewenste Oplossing:

Als ik per direct internet en tv krijg en geen noodpakket met 4 zenders en 2dgn internet maar ons complete pakket waar we voor betalen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KPN

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KPN nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jose De gast