Klacht: geen tv

op 13 december 2017 over Ziggo in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

na werkzaamheden in de buurt. Geen tv. Installateur moet komen en dat kan pas morgen na de middag om een en ander opnieuw in te regelen. Heel vervelend en ik ga ervan uit dat ik u de rekening van de installateur kan sturen, omdat ik vóór die reparatie geen problemen had.

Gewenste Oplossing:

uiteraard als het weer functioneert en de rekening wordt betaald.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ziggo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ziggo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door dontje01