Klacht: geen tijd anderen eerst

op 01 september 2016 over Primera in de categorie Boekhandel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een melding dat een pakket bij de primera waterlooplein staat, als ik het wil ophalen ben ik pas aan de beurt als alle klanten de winkel uit zijn, ook die na mij kwamen, het zoeken van een pakket kost veel tijd dat hebben ze niet , ook al ben je aan de beurt wordt je niet geholpen, vrienden en bekenden vaste klanten etc worden uitgebreid te woord gestaan en er wordt over koetjes en kalfjes gesproken, als ik daar wat van zeg krijg ik te horen dat ik onbeschoft ben om in een gesprek in te breken “je siet tog dat ik sta te prate !!’ ben maar weg gegaan…

Gewenste Oplossing:

als de vestiging gesloten wordt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Primera

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Primera nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Yossarian