Klacht: geen tickets en geen geld terug

op 08 juli 2017 over Viagogo in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

concert Coldplay Brussel 21/06. Week voor concert krijg ik mail van viagog dat ze bestelde tickets niet kunnen leveren. Kan bijbetalen of geld terugvragen. Tickets waren al veel te duur dus heb voor laatste actie gekozen. Heb dan 2 mails van hun gekregen dat geld was teruggestort.
Was op 04/06/17. Kon 10 dagen duren volgens hun voor geld op rekening stond, maar zijn ondertussen al 08/07 en heb nog steeds geen geld teruggekregen. Gaat over 358.04 €. Wil contact met hen opnemen, maar is HOPELOOS.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug heb

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viagogo

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viagogo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ChrisjeVer