Klacht: Geen terugbetaling

op 19 juli 2017 over Zalando in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben al een aantal jaren klant bij Zalando en heb eerder nooit problemen gehad. Ik stond er een paar maanden geleden te kijken toen ik opeens niet meer op rekening kon kopen. Heb altijd netjes meteen betaald voor de artikelen die ik wilde houden. Afgelopen maand een redelijk grote bestelling gedaan, en dus vooruit betaald. Deel van de bestelling retour gestuurd en netjes 28 juni bevestiging gehad van ontvangt. Ik zou mijn geld binnen 5 dagen terug krijgen. Inmiddels zijn we ruim 3 weken en een hoop onbeantwoorde (of standaard beantwoorde) mails verder. Mijn geduld raakt op. Dit is niet wat ik gewend ben van Zalando en vrees dat ik kan fluiten naar mijn bijna 150 euro.

Gewenste Oplossing:

Na een persoonlijke bericht en uiteraard terugbetaling van mijn centen!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zalando

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zalando nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Babsg