Klacht: Geen telezoomlens 50-200 Samsung NX300

op 14 oktober 2016 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte mevrouw/meneer

Ongeveer 3 jaar geleden heb ik, na gespraard te hebben hiervoor, een compact camera gekocht van Samsung (NX300). Nadat ik nu wederom gespaard heb wou ik de Tele lens kopen:50-200. Na lang zoeken kreeg ik de schrik; ze zijn er bijna niet meer! Samsung is gestopt met het maken van de lensen. Ik ben teleurgesteld en het voelt als gedupeerd worden. Lang gespraard en dan niet meer leverbaar. Ik zou heel graag op zoek willen met jullie naar een oplossing voor dit probleem

Gewenste Oplossing:

Als de lens gevonden wordt

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Froukje Bosma