Klacht: Geen Stentor ontvangen

op 05 juni 2021 over De Stentor in de categorie Kranten - Regionaal

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Om 9 uur heb ik gemeld dat ik de zaterdag krant niet heb ontvangen. Om 12 uur bericht dat ik met uitgeprint en ben de krant elders kan ophalen. Maar helaas op die tijd geen krant meer in supermarkt te krijgen. Digitaal de enige optie. Ben hier niet blij mee, niet voor niets voor papieren krant gekozen.

Gewenste Oplossing:

Dat het net zo als dat vroeger ging de ontbrekende krant alsnog gebracht wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over De Stentor

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over De Stentor nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Toine Alferink