Klacht: GEEN SERVICE! !!

op 05 mei 2016 over Lyca mobile in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb sinds gister geen service meer. De simkaart lijkt helemaal niet te werken er staat alleen noodoproep. Heb ook de simkaart in andere telefoons geprobeert maar ook niks. Ligt dus aan de sim zelf. Erg jammer dit want had er ook nog beltegoed en veel mb Internet op. Bovendien verwacht ik een heel belangrijk telefoontje!!!

Gewenste Oplossing:

Als de simkaart het weer doet wat het moet doen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lyca mobile

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lyca mobile nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ssaarraa