Klacht: Geen restitutie en geen contact

op 18 juli 2020 over Cheaptickets.nl in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Via Cheaptickets geboekt voor een vlucht van KLM naar Finland in april. Door de Corona-crisis werd de vlucht geannuleerd, hetgeen mij gemeld was door KLM zelf. Vervolgens standaard mailtjes van Cheaptickets dat ze er mee bezig zijn. Keer op keer hetzelfde verhaal. Ik krijg zo langzamerhand het gevoel dat het niet pluis is.

Gewenste Oplossing:

Als mijn bedrag wordt terugbetaald

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Cheaptickets.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Cheaptickets.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door JanCM