Klacht: GEEN RECLAME

op 26 april 2016 over Spotta in de categorie Reclame

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een sticker gemaakt met de tekst GEEN RECLAME SVP,
Nu verneem ik van de bezorger van het pak reclame, dat hij van u opdracht heeft gekregen desondanks het pakket gewoon bij mij binnen te gooien. Het vervelende is dat ik de deur haast niet meer van buiten open krijg als dit pak voor de deur ligt. Ik heb al ‘ns over mijn patio-bungalow heb moeten klimmen om van achter binnen te komen..
Ik ben 67 en dat is dus niet zonder risico.
Wilt u svp de bezorging stoppen.
Alsvast bedankt voor uw medewerking.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik niet meer bang hoef te zijn dat ik niet binnen kan komen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Spotta over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Spotta in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door sarto