Klacht: Geen reacties op telefoon en mail

op 21 juni 2018 over Aktiesport in de categorie Sportwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 10 juni iets besteld. 1x in maat xl en 1x maat xxl. 14 juni is de zal geleverd. Vrijdag gebeld wanneer de andere geleverd wordt. Na 10 minuten nog niemand aan de lijn maar opgehangen toen een mail gestuurd en weer niets opgehoord 19 juni nog ee n mail gestuurd waar ik tot op heden niets heb vernomen. Net weer 20 minuten aan de telefoon gehangen en nog steeds niemand aan de lijn. Ik vind het asociaal dat mensen het fatsoen niet nemen om iemand te woord te staan.

Gewenste Oplossing:

Als ik het profijt heb!

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aktiesport

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aktiesport nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Laan94