Klacht: Geen reactie/niet bereikbaar

op 30 mei 2017 over brillen24.nl in de categorie Opticïens en brillen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 25-5 heb ik een bril besteld op Brillen24, maar na het lezen van alle klachten, heb ik meteen een annulering gestuurd, echter geen reactie. Uiteraard is het bedrijf ook niet bereikbaar, 10 min. in de wacht gestaan.Het uitblijven van enige reactie, zorgt ervoor dat ik dit als een klacht opneem. Ik heb betaald via I-Deal.

Gewenste Oplossing:

Als ik de bril ontvang of de bestelling kan annuleren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over brillen24.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over brillen24.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door dborgers