Klacht: Geen reactie op eerdere email van 5 december 2013.

op 19 januari 2014 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb bij Albert Heijn een fleece legging aangeschaft. Deze zakt ongelooflijk af. Ik heb mij tijdens het uitlaten van de hond uitermate ongelukkig gevoeld, de legging zakte namelijk af tot onder mijn onderbroek. Daar ik buiten liep met de hond had ik geen mogelijkheid de legging op te halen. Niemand wil zich zo ongelukkig voelen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben eigenlijk niet tevreden te stellen. Dit product zou je niet meer moeten verkopen. Albert Heijn zal wel zeggen dat ik het product terug kan brengen. Dat is voor mij niet de oplossing. Het feit dat er sinds het indienen van mijn klacht op geen enkele manier is gereageerd vind ik ronduit schandalig

Vriendelijkheid
.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Margreet Huisman