Klacht: Geen reactie na sollicitatie

op 15 mei 2016 over Leen Bakker in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een week of 5/6 geleden een sollicitatiegesprek gehad bij lengte bakker. Voor mijn gevoel ging dit goed. Ze zouden me zo snel mogelijk weer bellen, daarnaast vroegen ze of ik 2 weken later kon beginnen. Na 2 weken heb ik nog steeds geen reactie ontvangen, dus ik neem contact op met de manager. Die reageert niet. Uiteindelijk neem ik contact op met de klantenservice (online een klacht ingediend), maar ook daar negeren ze mijn bericht. Het ergste is nog dat ik hierdoor te laat was met het solliciteren bij een ander bedrijf.

Gewenste Oplossing:

Ik wil op zn minst excuses aangeboden krijgen. Ik mis hierdoor ruim een maand aan inkomsten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Leen Bakker

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Leen Bakker nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Leen Bakker in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Sven1997