Klacht: Geen reactie na een bestelling die ik wil terugsturen

op 09 juni 2021 over Falant.nl in de categorie Internetshops - Schoenen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Schoenen die ik heb besteld wil ik graag retourneren. Ik heb geen reactie ontvangen nadat ik contact opnam via de website en ik heb nog geen retourformulier ontvangen, maar de termijn van 2 weken is voorbij. Ik wil graag mijn geld terug en de schoenen terug sturen, aangezien ze te klein zijn en tegenvallen.

Gewenste Oplossing:

Graag ontvang ik het aankoopbedrag retour en een retourformulier zodat ik de schoenen terug kan sturen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Falant.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Falant.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Daan19