Klacht: Geen reactie en mijn geld niet terug na retour

op 20 mei 2017 over boohoo in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb meer dan 4 weken geleden mijn pakketje gekregen, 21 april. Ik heb het gepast en de broek zat niet goed, dus stuurde ik het terug, 28 april. (Binnen 2 weken zoals ze hadden gewenst) Dit is nu 3 weken geleden en ik heb mijn geld niet terug en ook geen bevestiging van retour. Ik heb ze 2 dagen geleden gemaild (waar stond dat ze binnen 24 uur reageerden) en heb nog geen reactie.

Gewenste Oplossing:

Dat ik een bevestiging krijg van mijn retour zodat ik weet dat ik mijn geld terug kreeg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over boohoo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over boohoo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door nomipechler