Klacht: geen reactie

op 14 mei 2012 over Gigavolt in de categorie Internetshops - Mobiele telefoons

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb in augustus 2012 een telefoon gekocht bij Gigavolt. het betreft hier om de samsung galaxy s2. De service was super. heb de telefoon binnen de gezegde levertijd binnen gekregen en de verpakking zag er goed uit. halverwege april verscheen er een paarse vlek op mijn scherm. ik heb het een week aangekeken maar het werd alleen maar erger. op 23 april heb k een mail gestuurd met daarin de beschrijving van het probleem. En met de vraag hoe dit opgelost kan worden. Hier heb ik nog geen reactie op gehad. op dit moment is de vlek al zo groot dat het 3/4.van mijn scherm vult.

Gewenste Oplossing:

Aangezien mijn telefoon nog geen jaar oud is (augustus 2012). en ik dus nog garantie heb, zou ik de telefoon graag gemaakt willen hebben.

Alle klachten die gemeld zijn door eline vetter