Klacht: Geen reactie

op 13 mei 2020 over Holland Techniek Bouwproducten in de categorie Bouwbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,

2 mei heb ik een order geplaatst via zoldertrap-aanbieding.nl. Ik kreeg per direct een reactie over de order. Vervolgens niks meer vernomen. Heb meerdere malen gebeld naar 0620101904, maar dit nummer neemt niet op en je krijgt dan een voicemail. Ook heb ik een e-mail verstuurd naar [email protected], maar ook hier krijg ik geen reactie.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik contact met hun kan krijgen zodat ik weet waar ik aan toe ben. En vervolgens mijn geld terug of anders binnen 2 dagen mijn producten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Holland Techniek Bouwproducten over deze klacht.

Reactie van de melder van de klacht Thom90

3 maanden geleden - Na mijn klacht op deze site kreeg ik binnen 20 minuten een reactie. Dat is natuurlijk top! Helaas is het nu al weer twee weken radiostilte zonder enige vorm van communicatie. Dus ik hoop dat dit weer werkt! Ik wil mijn oplossing het liefst aanpassen naar dat ik mijn geld terug wil.

Alle klachten die gemeld zijn door Thom90