Klacht: GEEN PAARS MAAR ZWART EN WATERDUN! OOK HAVANE WERD KASTANJE! SCHANDE!

op 14 juli 2017 over L’Oréal in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al 36 jaar verf ik mijn haren, ik ben dus echt wel een expert! Nu wilde ik iets heel bijzonders en dat was Deep Purple/intens violet, nr.3.16 van LOreal Preference Infinia.
Allereerst drupte de verf continu, zo ontzettend dun was het! Alles zat onder de verf, ondanks handdoeken, etc. Het eindresultaat was: ZWART! Terwijl ik advies heb gevraagd bij Etos EN donkerblond mooi paars zou worden! Dus niet!

Mijn moeder is ook een expert. Zij is blond en wij gebruikten Havane/6.35. Mijn moeder had dezelfde problemen met het waterdunne goedje! En….haar haren zijn ontzettend donker geworden: ook niet wat het advies en de verpakking beweerde!

Totaal dus 2 maal 16,50 euro letterlijk weggespoeld en wij lopen voorlopig voor paal!

Nooit meer LÓreal!

Gewenste Oplossing:

Geld terug (32 euro) en een oplossing voor onze belachelijke kleuren die wij nu hebben! Desnoods ontkleuring...
Verf moet echt dikker!!!

Ik heb alles nog: streepjescodes,verpakkingen, bon, etc.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar L’Oréal over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Deze klacht is zojuist door L’Oréal in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Morgaine