Klacht: Geen ontvangst

op 05 augustus 2016 over boohoo in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb ongeveer een week geleden bij Boohoo hakken besteld. Hun levertijd ligt rond de 3-4 werkdagen, echter is dit al de zesde werkdag en heb ik nog steeds niks ontvangen. Ik heb ook geen bevestigingsmail van hun ontvangen. Het geld hebben zij echter al wel ontvangen. Het gaat hier om 43 euro.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik de hakken zo snel mogelijk ontvang of dat ik mijn geld terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over boohoo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over boohoo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door D.alberga