Klacht: Geen onderdeel gekregen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op woensdag een bestelling gedaan en kreeg bericht dat het waarschijnlijk zaterdags geleverd zou worden maar nu smaaandags heb ik nog niks en als je op de track trace link druk is er bij de transporteur nog helemaal niks gescant dus waarschijnlijk zal ik nooit iets krijgen terwijl het al wel betaald is .ik heb het brandstoffilter nu maar bij een automaterialenzaak gekocht want ik kan niet langer wachten hierop,bovendien was het daar nog goedkoper ook.

Gewenste Oplossing:

Geef mijn geld maar terug. Dit is waarschijnlijk de laatste keer dat ik iets hier bestel

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Mister Auto Webshop

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Mister Auto Webshop nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Pietlul