Klacht: Geen of slecht internet buitenland

op 12 september 2017 over KPN Mobiel in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Twaalf dagen op vakantie geweest in Griekenland van 30 augustus tot 9 september meteen bij aankomst problemen met het verbinden via zowel cosmote Vodafone of wind netwerken in Griekenland. Na uren eindelijk verbinding maar telkens zeer slecht even 4g waar ik gewoon voor betaal daarna h of helemaal geen netwerk. Hiervoor contact opgenomen met kpn en deze willen niks voor me doen omdat dit niet hun netwerk betreft. Er wordt wel geadverteerd met internet in het buitenland maar als het niet werkt heb je pech want dat is buiten kpn om maar als ik mijn rekening niet zou betalen voor die twee weken in het buitenland dan kan kpn wel wat doen erg triest dat een grote organisatie zich zo laat kennen en klanten zo laat stikken.

Gewenste Oplossing:

Vergoeding voor de twaalf dagen geen of slecht internet.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KPN Mobiel

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KPN Mobiel nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door marvin