Klacht: Geen “niet thuisbriefje” ontvangen.

op 13 mei 2016 over GLS in de categorie Logistiek

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wacht al een week op een pakje. Eergisteren besloot ik eens contact op nemen met de verzender omdat ik nog steeds niets ontvangen had. Wat bleek, er was een bezorger aan de deur geweest maar ik was niet thuis, er zou een briefje moeten zijn met een niet thuis code. Deze was er dus niet. Er wordt beloofd de volgende dag in de ochtend opnieuw een poging tot afleveren te doen. Om 14:40uur is er nog geen bezorger van GLS geweest en moet ik echt weg. Via de track and trace kan ik zien dat er om 14:58uur een poging tot afleveren is gedaan. Bij thuiskomst weer geen briefje met niet thuiscode! Wat is dit voor een belachelijk iets? Kan ik dus weer gaan bellen!! Het is vrijdag avond dus pas maandag kan ik mijn beklacht doen. Daarnaast heb ik echt nog andere dingen te doen dan op een onbetrouwbare en onvoorspelbare bezorger wachten!!!

Gewenste Oplossing:

- laat gewoon een niet thuis briefje achter, kleine moeite toch? Of bel even bij de buren aan! Lijkt mij allemaal niet moeilijk!

- bezorg gewoon het pakje! Daarna hebben julloe nooit meer last van mij!

Alle klachten die gemeld zijn door Bufsel