Klacht: geen netwerkdekking

op 15 januari 2014 over T-Mobile in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

op thuis locatie heb ik zeer regelmatig geen bereik ne gesprekken vallen weg telefoneren is vaak niet mogelijk.
Dit probleem speelt al zeer geruime tijd, sinds enige weken net werkmeldingen gedaan waar wel op gereageerd werd maar waar nooit een echte probleem oplossing werd geboden wel korting waar ik geen behoefte aan heb, wel een goed werkend netwerk.
een antwoord van de helpdesk was het probleem is bekend en waar er eerst werd gesproken over een duur van 2 weken werd dat al gauw 2 maanden. toezeggingen van u wordt de komende week terug gebeld worden niet na gekomen.
Inmiddels heb ik de machtiging tot betalen in getrokken. eens kijken of er dan wat op gang komt.

Gewenste Oplossing:

Ontbinding contract( 5 maanden resterend) per direct.
Aan korting heb ik geen behoefte.

overigens door de mensen van de helpdesk altijd zeer correct te woord gestaan.
het zal je baan maar zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over T-Mobile

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over T-Mobile nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door janh35617