Klacht: Geen NAP teken ondanks logische kmstand

op 23 mei 2020 over Marktplaats in de categorie Websites - Advertenties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds 3 dagen probeer ik het al voor elkaar te krijgen de advertentie aan te passen zodat het NAP logo erbij komt. Helaas gebeurd het niet ondanks dat de RDW aangeeft dat de kilometerstand logisch verklaar is. Iedereen heeft zojuist zijn salaris en vakantiegeld gehad, om die reden zet ik de auto nu te koop, maar ik persoonlijk zal niet reageren op een advertentie zonder nap vermelding. Straks is de beste mogelijkheid om te verkopen al voorbij.

Gewenste Oplossing:

Advertentie aanpassen of terugstorten van het bedrag.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Marktplaats

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Marktplaats nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Martijn86